کربوکسی تراپی یکی از روشهای کمتهاجم برای جوانسازی پوست و کاهش سلولیتهای آن محسوب میشود. این روش همچنین، راهی برای بهبود میزان کلاژن در بافت پوست و کاهش رسوب چربی است.
این درمان با افزایش گردش خون در نواحی زیر پوست، باعث افزایش قابلیت ارتجاعی آن و کاهش خطوط ظریف یا چین و چروک میشود. کربوکسی تراپی علیرغم ایمن بودن، خالی از عارضه نیست و میتواند به صورت محدود و نادر، عوارضی در بر داشته باشد. برای آشنایی با عوارض کربوکسی تراپی تا انتهای این مقاله با ما در کلینیک آفتاب همراه باشید.
قبل از هر چیزی لازم است اشاره کنیم که کربوکسی تراپی روشی نسبتاً ایمن است و تقریباً هیچ عارضه جانبی خاصی ندارد. کبودی از شایعترین پیامدهای کربوکسی تراپی محسوب میشود که بسیاری از افراد تحت درمان با این روش، از بروز آن شکایت داشتند. البته لازم به ذکر است که این عارضه ظرف یک هفته برطرف میشود.
در ادامه، بیشتر با عوارض این متد درمانی و به تفکیک هر ناحیه بدن آشنا خواهید شد:
پزشکان از کربوکسی تراپی برای رفع تیرگی ناحیه اطراف چشم و رفع کبودی زیر آن استفاده میکنند. از معایب کربوکسی تراپی دور چشم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
قابل ذکر است که تمام پیامدهای کربوکسی تراپی زیر چشم، موقت و گذرا هستند و بعد از گذشت چند ساعت تا نهایتاً یک هفته، از بین خواهند رفت. در صورتی که علائم بعد از مدتی برطرف نشدند یا بهبود پیدا نکردند، حتماً با پزشک تماس بگیرید.
نکته مهم دیگر اینکه رفع سیاهی و گودی زیر چشم با کربوکسی تراپی برای افراد مبتلا به آب سیاه، آب مروارید، سرطان و زنانی که در دوره بارداری یا شیردهی هستند، ممنوع است.
تصویری از کربوکسی تراپی دور چشم
کربوکسی تراپی در ناحیه واژن، به منظور جوانسازی این ناحیه و رفع تیرگی و افتادگی آن انجام میشود. پزشکان از کربوکسی تراپی در این ناحیه به عنوان جایگزینی برای درمانهای تهاجمیتر استفاده میکنند. هرچند میتوان این متد درمانی را بیعارضه دانست؛ اما بهطور کلی، عوارض کربوکسی تراپی واژن به صورت زیر است:
در صورتی که به بیماریهای عفونی و قارچی ناحیه تناسلی مبتلا هستید، درمان با کربن را به بعد از بهبودی کامل موکول کنید. همچنین این روش درمانی برای زنان باردار و شیرده، بیماران مبتلا به اختلالات قلب و عروقی و بیماریهای حاد تنفسی ممنوع است.
کربوکسی تراپی شکم، روشی عالی برای رفع سلولیت، کاهش چربی موضعی و رفع استرچ مارکهای شکم محسوب میشود. این روش زیبایی میتواند نتایجی عالی روی مراجعین داشته باشد و باتوجه به کمتهاجمی بودن آن، عوارض پایینی دارد.
البته نمیتوان مشکلات کربوکسی تراپی شکم و پهلو را انکار کرد. این روش میتواند بسته به وسعت ناحیه درمان و تبحر پزشک، به میزان محدودی کمی عارضه داشته باشد. موارد زیر از رایجترین معایب کربوکسی تراپی برای لاغری هستند:
این عوارض پس از مدت کوتاهی بهبود پیدا خواهند کرد و موقتی هستند. در صورت تشدید این علائم، با پزشک تماس بگیرید. همچنین، بارداری و شیردهی، نارسایی کلیوی، مشکلات کبدی، بیماریهای تنفسی، بیماریهای حاد مغزی و وجود قطعات فلزی مانند پین در بدن، شرایطی هستند که اجازه نمیدهند کربوکسی تراپی شکم انجام بدهید.
تقویت کلاژنسازی پوست و کاهش چین و چروکهای ظریف و ریز آن در این ناحیه به صورت طبیعی، مهمترین مزیت کربوکسی تراپی صورت محسوب میشود. این روش درمانی مانند کربوکسی تراپی سایر نواحی بدن، بدون تهاجم و با کمترین عارضه است. از عوارض کربوکسی تراپی صورت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این عوارض درست مانند موارد قبلی پس از مدت کوتاهی از بین خواهد رفت. در صورت تشدید علائم یا مشاهده عفونت، حتما به پزشک مراجعه کنید. در ادامه پیشنهاد میکنیم که مقاله آیا کربوکسی تراپی باعث چاقی صورت می شود را مطالعه کنید.
کربوکسی تراپی مو، یکی از بهترین روشهای جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مجدد آن است. این روش درمانی با افزایش گردش خون زیر پوست، فولیکول و پیازهای مو را تقویت میکند و خاصیت ارتجاعی آن را افزایش میدهد. به همین دلیل پس از مدتی، شاهد افزایش رشد مو و کاهش ریزش آن خواهید بود. پیامدهای کربوکسی تراپی مو عبارتند از:
مانند همه موارد قبلی، در صورت قرارگیری در شرایط بارداری و شیردهی، بیماریهای قلبی و مغزی، بیماریهای کلیوی، انواع سرطان و سایر شرایط حاد پزشکی، حتماً با پزشک مشورت کنید. معمولاً این شرایط باعث منع درمان خواهند شد.
عکسی از کربوکسی تراپی مو
کربوکسی تراپی زیر بغل یکی از روشهای مؤثر در رفع تیرگی این ناحیه محسوب میشود. افزایش گردش خون در نتیجه تزریق کربن دی اکسید به پوست این ناحیه، باعث افزایش گردش خون در زیر بغل میشود و در نتیجه بعد از مدتی شاهد رفع تیرگی خواهید بود. از مشکلات کربوکسی تراپی زیر بغل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اگر بعد از تزریق متوجه تشدید عوارض شدید، با پزشک تماس بگیرید.
انتخاب مرکز مراقبت از پوست و زیبایی معتبر و کمک گرفتن از پزشک متبحر و باتجربه، مهمترین کاری است که میتوانید برای جلوگیری از پیامدهای کربوکسی تراپی انجام دهید. همچنین باید بهدقت، مراقبتهای بعد از این درمان را مو به مو انجام دهید و در صورت لزوم، سر قرار ملاقات با پزشک حاضر شوید.
در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با معایب کربوکسی تراپی آشنا کنیم. شما میتوانید برای دریافت خدمات تخصصی پوست، مو و زیبایی و همچنین، پیگیری جلسات درمان با کربن با کمترین عوارض، به کلینیک آفتاب مراجعه کنید. برای دریافت مشاوره یا رزرو وقت، با کارشناسان ما در کلینیک تخصصی پوست و موی آفتاب تماس بگیرید.
سؤالات متداول:
1. کربوکسی تراپی چیست؟
از کربوکسی تراپی برای بهبود پوست، کاهش سلولیت، کاهش حلقههای تیره زیر چشم و ترکهای پوستی محسوب استفاده میکنند. این درمان با افزایش گردش خون در نواحی زیر پوست، باعث افزایش قابلیت ارتجاعی آن و کاهش چین و چروک و تیرگی میشود.
2. عوارض کربوکسی تراپی چیست؟
کربوکسی تراپی یک روش کمتهاجم برای درمان مشکلات پوستی است و عوارضش کوتاهمدت و گذرا هستند. شایعترین عارضه این روش، کبودی است که پس از چند روز از بین میرود.