تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ به عنوان دو روش زیباسازی پوست که غیر تهاجمی و مدرن شناخته می شود، می تواند در برخی موارد از جمله کاربرد ها، بازه زمانی دوره نقاهت و هزینه متفاوت باشد. در این مقاله با معرفی این دو روش جوانسازی پوست، سعی می کنیم به نکاتی پیرامون تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ بپردازیم.
بررسی تفاوت روش میکرودرم با میکرونیدلینگ
انسان ها همواره در طول زندگی خود به دنبال راه هایی برای از بین بردن چروک، پیری و اجتناب از افزایش سن هستند تا این روند طبیعی انسانی را به کمک روش های مختلف به تاخیر بیندازند. در زمان های قدیم به علت عدم دانش و علم کافی از راه های ابتدایی و دیگری مانند ورزش، تغذیه سالم، استفاده از گیاهان و عصاره آنان برای این کار استفاده می شد. اما امروزه با پیشرفت علم روش های نوینی برای جوانتر کردن پوست و رفع مشکلاتی مانند پیری و چروک استفاده می شود که می تواند برای حفظ و شادابی پوست موثر باشد. در این مقاله می خواهیم به معرفی دو متد زیبایی پوست یعنی میکرودرم ابریژن و میکرونیدلینگ و تفاوت های آن بپردازیم.
میکرودرم ابریژن را می توان یک نوع متد و روش مدرن در جهت لایه برداری غیر تهاجمی برای پوست دانست که به کمک آن سلول های مرده روی پوست به صورت مناسب تراشیده می شود و این کار می تواند به تولید کلاژن ها در جهت ایجاد پوستی سالم و تازه بسیار کمک کند. این روش درمانی نخستین بار در سال 1985 در کشور ایتالیا مورد استفاده قرار گرفت. از جمله مشکلاتی که می توان به کمک این روش درمانی حل نمود، می توان به خطوط های کم عمقی که روی پوست ایجاد شده است، پوست تازه و سالم، رفع لکه های پوستی و... اشاره نمود. امروزه جوانان و افراد میانسال با انجام این نوع درمان به صورت متوالی و استفاده از کرم ها و مرطوب کننده های مناسب، می توانند چهره ای جذاب تر را ایجاد کنند.
میکرونیدلینگ را می توان روش دیگری برای جوانسازی پوست دانست که این روش نیز مانند میکرودرم غیر تهاجمی بوده و به کمک سوزن های ریزی، در سطح پوست سوراخ های کوچک ایجاد می شود و این روش می تواند باعث رفع ترک های پوستی به خصوص در دوره های بارداری، چاقی و بلوغ بشود. همچنین از این روش می توان برای رفع مشکل سوختگی، درمان لکه های پوستی، بستن منافذ پوست، از بین بردن جای زخم و همچنین رفع چین و چروک استفاده نمود. در این روش از یک غلتک به نام درمارولر که روی آن سوزن های ریزی قرار گرفته است استفاده می شود تا با کشیده شدن روی پوست در لایه های میانی پوست نفوذ کرده و به از بین بردن لایه های روی پوست منجر شود. در واقع با این کار بدن مجبور می شود تا اقدام به ترمیم و بازسازی پوست صورت نماید.
تفاوت های اصلی میکرودرم و میکرونیدلینگ در چیست؟
حال که به معرفی اجمالی این دو روش نوین برای جوانسازی پوست پرداختیم، در رابطه با تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ می توان گفت:
هر دو روش برای جوانسازی پوست است اما مدت زمان انجام عملیات برای هر روی می تواند با توجه به روش درمانی و تخصص پزشک زیبایی متفاوت باشد.
همچنین دیگر تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ را می توان در کاربردهای این دو روش دانست که روش میکرودرم ابریژن برای بهبود رخم های ناشی از جوش، یکدست کردن رنگ پوست، رفع لکه های ناشی از آفتاب و رفع حالت کدری استفاده می شود در حالی که روش میکرونیدلینگ، کاربردهای بیشتری دارد از جمله رفع خطوط و چروک های پوستی، رفع جای جوش، بهبود منافذ پوستی، رفع جای زخم و اسکار، یکدست کردن پوست، بهبود ترک های پوستی و بهبود لکه های قهوه ای.
در ادامه بیان موارد تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ همچنین می توان گفت:
میکرودرم روشی غیر تهاجمی است که بعد از انجام عملیات درمانی دیگر نیازی به دوره نقاهت یا مراقبت خاص ندارد اما میکرونیدلینگ با توجه به آنکه سوزن ها تا چه عمقی وارد پوست شده اند دوره نقاهت و استراحت آن می تواند تا چند روز و یا حتی تا یک هفته به طول بینجامد که این جزو تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ تلقی می شود.
تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ همچنین می تواند در برخی عوارض که بعد از انجام عملیات ایجاد می شود نیز وجود داشته باشد که این عوارض در روش میکرو ابریژن شامل قرمزی، تحریک خفیف پوستی، حساس شدن پوست به لمس شدن، پوسته پوسته شدن و در روش میکرونیدلینگ شامل تورم، قرمزی، پوسته پوسته شدن، کبودی و جوش (نادر) باشد.
یکی دیگر از عواملی که می توان در رابطه با تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ بیان نمود، هزینه آن است. با اینکه هزینه این نوع عمل ها بیشتر وابسته به مهارت متخصص است اما به طور کلی هزینه روش میکرونیدلینگ بیشتر از میکرودرم ابریژن است.
در یک جمع بندی کلی در رابطه با تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ می توان گفت:
میکرودرم ابریژن برای لایه برداری پوست استفاده می شود اما روش میکرونیدلینگ برای تحریک کلاژن سازی به کار می رود. روش اول هزینه کمتری نسبت به روش دوم دارد و می تواند جای زخم را نیز بهبود دهد. در روش میکرونیدلینگ علاوه بر استفاده از کمپرس سرد و کرم آلوئه ورا که در روش میکرودرم ابریژن نیز به عنوان مراقبت های بعد از درمان به کار می رود، باید از داروهای ضدالتهابی و آنتی باکتریال استفاده نمود. همچنین روش دوم نیاز به یک دوره نقاهت و مراقبت تا چند روز پس از درمان دارد تا پوست به طور کامل بهبود یابد. شما می توانید برای دریافت خدمات زیبایی با کلینیک زیبایی آفتاب تماس حاصل فرمایید.
میکرودرم بهتره یا میکرونیدلینگ؟
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از دیگر مقالات ما بازدید نمایید: